V PRESTIGE MOTO S.R.O., PRAHA 6 - ŘEPY, 

AKCE APRILIA OPEN DOORS byla vzhledem k nepřízni počasí v původním termínu 23.-24.3.2018 zrušena. NOVÝM TERMÍNEM POŘÁDÁNÍ JSOU DNY 13.-14.4.2018, kdy budeme doufat, že nám počasí bude přát. 

Rádi Vás přivítáme na testovacích dnech značky Aprilia. Máme pro Vás připraveny testovací motocykly TUONO V4 1100 RR a SHIVER 900. Model Dorsoduro 900 je možno vyzkoušet mimo tento termín testování po předchozí dohodě.

Pro zájemce o vyzkoušení Moto Guzzi California 1400 Touring bude k dispozici i tento testovací motocykl.

Testovací jízdy je možné rezervovat přímo na mailu jirka@prestigemoto.cz nebo po přihlášení v rezervačním systému RESERVANTO. Příchozím bez předchozí rezervace a registrace nemůžeme zaručit termín.

Jízdy jsou zpoplatněny 500 Kč/jízdu (těm, kteří u nás zakoupí motocykl, budou poplatky za testovací jízdy odečteny z nákupní ceny motocyklu).
Před jízdou bude vybírána vratná záloha V HOTOVOSTI ve výši 20.000 Kč (Dorsoduro, Shiver 900) resp. 40.000 Kč (Tuono V4 1100 RR, MG California 1400 Touring) určená pro pokrytí případných menších škod způsobených při testovací jízdě. Po předání nepoškozeného motocyklu po jízdě se záloha v plné výši vrací. 

Podrobnější informace k jízdám samotným, trase, prokázání oprávnění řídit apod. obdrží zájemci po registraci dle pokynu výše kde je možno rezervovat dosud volné termíny a časy na konkrétní model(y) - dle zásady "kdo dřív příjde, ten... si může vybírat ". V případě že Vámi požadovaný termín bude zablokovaný, můžeme telefonicky či mailem dohodnout termín náhradní (i mimo testovací dny, dokud budou testovací stroje k dispozici). V případě volného okna po Vaší rezervaci je možné dohodnout sloučení pro delší testovací jízdu (můžeme potvrdit až těsně před akcí podle počtu zájemců). V případě zájmu jsme schopni zapůjčit na testovací jízdu helmu velikosti L

AKCE APRILIA
Aktuálně platí do konce března nová AKCE k zakoupené motorce Aprilia RSV4 a Tuono V4 výfuk AKRAPOVIČ ZDARMA! (platí i pro testovací kus Tuono V4 1100 RR prodávaný po testovacích dnech se slevou).

Modely Aprilia DORSODURO 900 a SHIVER 900 jsou nyní v akci nabízeny s garantovanou 4 letou zárukou výrobce!

K modelům RS 125, RS 125 GP Replica, TUONO 125 jsou nyní v akci nabízeny QUICK SHIFTER + APRILIA MULTIMEDIA PLATFORM ZDARMA!